SEO

Groei in de zoekresultaten van Google.

Onze SEO specialisten zijn nooit uitgeleerd. Wij blijven ons ontwikkelen en blijven permanent op de hoogte van veranderingen van de algoritmes van Google. Daardoor kunnen we onze strategieën blijven optimaliseren en de beste lange termijn resultaten van Nederland behalen.

Hoe wij een succesvolle SEO strategie uitvoeren.

Techupdates personaliseert haar SEO strategie voor elke klant.

Persoonlijke Strategie

Door onze diepe en brede kennis van SEO, zijn onze specialisten in staat om een persoonlijke SEO strategie op te stellen.

Technische SEO

Technische SEO is voor veel digital agencies een bijzaak, bij ons behoort het tot de kern van een toekomstbestendige SEO strategie.

Keyword research

Met verschillende zelfontwikkelde SEO tools onderzoekt Techupdates voor welke zoekwoorden potentiële groei mogelijk is.

Lokale SEO

Lokale seo is de toegangsdeur naar een betere zichtbaarheid op regionaal gebied. Dit is voordelig voor ondernemingen van wie de doelgroep zich in een specifiek gebied bevind.

Copywriting

Een originele copy trekt de aandacht van potentiele klanten. Onze copywriters gebruiken oud-Latijnse stilistische middelen om de overdracht van boodschappen te bevorderen.

GMB

Google My Business (GMB), is een veelal ongebruikte SEO functionaliteit van Google. Onze specialisten kunnen deze functie perfect instellen voor jouw doeleinden.

Bing SEO

Als je aan SEO denkt, denk je aan Google. Daardoor laten veel bedrijven kansen liggen op Bing. Laten we kijken wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van Bing SEO.

Een SEO expert inschakelen?