Over ons

Logo Techupdates.

Jelger Sparreboom is in 2015 begonnen met SEO en heeft in 2019 techupdates.nl opgericht omdat hij vond dat er in dit vakgebied erg veel oplichters zijn die met neppe SEO technieken je website in de korte termijn omhoog brengen, terwijl het op lange termijn alleen maar permanente schade toebrengt.

seo resultaten na uitbesteden techupdates
SEO resultaten na samenwerking met Techupdates.nl.

Het plan & onze missie.

Dat is waarom techupdates.nl in 2019 zijn deuren opende. Het begon met het aanbieden van échte SEO dat volgens legitieme tactieken bijna elke website omhoog kon halen.

Daarnaast wordt er tot op heden géén tussenpersoon gebruikt: je vraagt een offerte aan bij techupdates.nl en techupdates.nl begint met de opdracht.

Na een paar maanden werd niet alleen standaard SEO aangeboden, maar ook bijvoorbeeld Local SEO en werd er een custom-plan toegevoegd. Ook is het belangrijk om niet te vergeten dat op dit moment de prijs ook flink verlaagd werd, zodat ook kleinere bedrijven een kans hadden om hoger in Google te komen.

Tijdens onze weg.

Het is misschien grappig om te vertellen dat techupdates vroeger succesvol werd gebruikt om op te bloggen over technologie, dit ging erg goed totdat in 2019 Jelger wat nieuws wou beginnen: SEO – met als reden de onder het vorige kopje vallende irritaties in het vakgebied en de torenhoge prijzen.

Wat wij willen zijn.

  • Techupdates streeft ernaar om de beste te zijn.
  • Techupdates streeft ernaar om transparant en klantvriendelijk te zijn.
  • Techupdates streeft ernaar om lage prijzen te garanderen en te behouden.

Meer Bezoekers en Sales?

Besteed uw SEO vandaag nog uit en zie uw klanten groeien!