Klim in de zoekresultaten van Bing.

Bing heeft per maand gemiddeld 1 miljard gebruikers, de Bing SEO specialisten van Techupdates zijn in staat daarop te kapitaliseren. Ons doel is jouw site naar de top van Bing te krijgen.

Onze manier van werken.

Veel mensen denken dat Google en Bing SEO hetzelfde zijn, maar er zit wel degelijk een groot contrast tussen deze twee zoekmachines, juist op dat verschil valt extra SEO-winst te halen voor Bing.

Onderzoek.

Waar laat de concurrentie steken vallen? Wat zijn de mogelijkheden voor groei? Wat voor strategiën kunnen toegepast worden?

Optimalisatie.

Na het doen van het onderzoek stellen we een plan op, die we in de loop van een aantal maanden uitvoeren, met als doel langetermijngroei op Bing, zonder de resultaten van Google te verminderen.

Reflectie.

Als we na een paar maand de optimalisaties hebben doorgevoerd, gaan we kijken naar wat de effecten van de Bing SEO implementaties zijn geweest. Ook kijken we naar nieuwe groeimogelijkheden.

Waarom Bing beter is dan Google voor SEO.

Bing logo with Bing SEO text

Bing is een van de zoekmachine’s die de laatste jaren een oneerlijk slechte reputatie krijgt. Dat terwijl de kans groot is dat uw concurrenten wel investeren om erop te ranken. Dat doen ze met een reden: het is relatief makkelijker om op Bing te ranken met een site met lage domain authority.

Techupdates werkt al jaren met honderden bedrijven om hogere rankings op Bing te krijgen. Of je nou een klein bedrijf of zelfs een groot bedrijf bent met meerdere vestigingen in verschillende landen, Techupdates heeft een bewezen proces om bing-SEO-resultaten te behalen die meer leads voor uw bedrijf zullen genereren.

1. Bing heeft bruikbaardere gebruikers.

Bing-traffic converteert beter dan Google-traffic.

Dat is een feit waar veel marketeers het mee eens zijn, en een feit dat Techupdates graag ondersteund.

Met de inzet van de juiste SEO-tactieken voor jouw doelen kan Bing je helpen om jouw klanten op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken en ze om te zetten in klanten

2. Bing heeft vooral oudere gebruikers.

Je kunt er niet omheen dat Bing de op één na populairste zoekmachine in de VS is. Het is ook nog eens relatief populairder dan Google bij een ouder publiek, vrouwen en laagopgeleiden.

Als dat jouw doelgroep is, dan is dat nog een extra reden om Bing SEO te laten doen door Techupdates.

Als je ooit iets op Google hebt gezocht en op het eerste resultaat hebt geklikt, heb je het waarschijnlijk opgemerkt: Google waardeert backlinks heel erg voor SEO.

Maar hoe werkt het? Hoe beslissen Google en Bing welke websites betere backlinks hebben?

Google en Bing gebruiken beide backlinks als een belangrijke maatstaf om te bepalen hoe hoog ze uw website ranken. Maar ze doen dat op verschillende manieren.

Bing kiest websites met een paar backlinks van grotere websites boven websites met veel backlinks van kleinere websites.

Google heeft daarentegen een iets andere filosofie: Google kiest voor websites die veel links hebben van middelgrote websites boven sites met een paar links van de grootste websites.

Dat betekent dat als je wilt ranken op Bing, je maar een paar backlinks van grote website moet verkrijgen, veel makkelijker dus.

Op dit soort verschillen in Bing SEO te kunnen kapitaliseren is het aan te raden Bing SEO te laten doen door de seo-specialisten van Techupdates.

4. Bing maakt meer gebruik van social media voor SEO.

Google en Bing verschillen van mening over hoe ze Facebook, Twitter en andere social media pagina’s in de SERPS (Search Engine Results Page) behandelen.

Google behandelt Facebook- en Twitter-pagina’s als elke andere geïndexeerde pagina, terwijl Bing ze een speciale behandeling geeft. Als je gevonden wilt worden in de zoekresultaten van Bing, is het belangrijk om ervoor zorgen dat je social media profielen up-to-date zijn, alle relevante informatie bevatten (waaronder je adres en telefoonnummer) en geoptimaliseerd zijn voor SEO voor Bing.

Bing gebruikt ook andere sociale signalen voor de rankings, wat betekent dat als je klanten je een hoge waardering geven op Facebook of je volgen op Twitter, hun mening van invloed zal zijn op hoe hoog jouw pagina in de zoekresultaten van Bing verschijnt.

Als wij de SEO van onze klanten op Bing willen verbeteren, zorgen we ervoor dat de social media profielen regelmatig worden bijgewerkt met relevante informatie (+ afbeeldingen). En gebruiken we hashtags in berichten die betrekking hebben op onze klant.

Waarom Bing SEO uitbesteden aan Techupdates?

We weten dat het kiezen van een SEO-bedrijf moeilijk kan zijn, dus we willen ervoor zorgen dat je weet waarom je voor ons zou moeten kiezen om je Bing SEO te doen.

Onze specialisten helpen bedrijven al jaren met Bing SEO en we hebben het goede en het slechte gezien van wat nodig is om goed te scoren op Bing.

1. Techupdates blijft op de hoogte van updates op Bing.

Bing verandert snel en een van de beste manieren om concurrerend te blijven, is door op de hoogte te blijven van de nieuwste trends op het gebied van Bing SEO. Dit kan een uitdaging zijn voor kleine bedrijven die niet veel tijd of middelen hebben om zich aan dit proces te wijden. Gelukkig staat Techupdates voor je klaar. Ons team van Bing-experts optimaliseert uw website en helpt u uw zichtbaarheid op Bing te vergroten. We kunnen ook training geven, zodat u de prestaties van uw site zelf kunt blijven verbeteren nadat ons werk is gedaan.

2. We hebben passie voor Bing SEO.

Ten tweede hebben we een passie om kleine bedrijven te helpen slagen. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun bedrijf te laten groeien en hun doelen te bereiken. Techupdates wilt je zien slagen.

3. We zijn transparant.

Ten derde willen we transparant over onze processen. We zijn transparant omdat we geloven dat het vertrouwen wekt bij onze klanten. We delen al onze analyses met klanten, zodat ze precies kunnen zien hoe hun bedrijf presteert op zoekmachines zoals Bing. En als je nog vragen hebt over wat er met je site aan de hand is, stel ze dan gewoon – we beantwoorden ze graag.

4. We gebruiken bewezen methodes.

Ten vierde gebruiken we alleen white hat-methodes bij het optimaliseren van sites voor Bing. Dit betekent geen black hat-technieken zoals het kopen van dirty-links of het gebruik van geautomatiseerde algoritmes die Bing proberen te laten denken dat je site waardevol is. (Terwijl het uiteindelijk helemaal niet erg waardevol is en de SEO op Bing alleen maar verslechterd.).

Updated: 28 februari 2023 @ 15:48