Beste SEO Bedrijven: De TOP 10 lijst Nederland

Beste SEO Bedrijven en Bureaus: De TOP 10 lijst

In welke industrie je ook zit, iedereen wilt meer bezoekers en klanten. Door middel van SEO optimalisatie verwerf je organische, consistente klanten. Het is lastig om een SEO bureau uit te kiezen die niet alleen betrouwbaar en kwalitatief goed is, maar ook goedkoop. Daarom hebben we voor jou een top tien lijst samengesteld!

Wil je meer organische bezoekers en klanten?

Table of Contents

Techupdates – SEO bureau

#1 BESTE SEO BEDRIJF

TechUpdates is een jong SEO bureau gevestigd in Groningen en helpt niet alleen de grote, maar ook kleine ondernemingen. Veel grote SEO bedrijven die duizenden klanten tegelijk helpen, behandelen klanten als een nummer. Bij TechUpdates wordt je echter persoonlijk behandeld. Door onze SEO specialisten worden uw problemen eerst precies geïdentificeerd, zodat het snel (en goed) kan worden opgelost.

Ondanks veel andere SEO bureaus vooral korte termijn oplossingen gebruiken, hanteren wij lange termijnstrategieën zodat uw klanten consistent blijven.

Naar: TechUpdates

Brandfirm

#2 BESTE SEO BEDRIJF

Een bedrijf die al langer bestaat is een online marketing bureau Brandfirm. Zij doen niet alleen SEO, maar ook marketing, online adverteren en social media. Ze hebben hiervoor awards gewonnen en veel respect in de SEO industrie ontvangen. Hun doelstelling is elke dag een beetje groeien en ze willen meegaan met verandering.

Naar: Brandfirm

Roxtar

#3 BESTE SEO BEDRIJF

Dit marketing en SEO bedrijf is misschien wat ontoegankelijker voor beginnende ondernemers omdat de tarieven relatief duur zijn. Desondanks krijg je misschien wel waar voor je geld, want de klanten zijn vrij positief. Net zoals bij ons bieden ze ook aan om de zogenaamde Google mijn Bedrijf voor je te installeren en dit verbetert je zichtbaarheid in Google.

Naar: Roxtar

Team Nijhuis

#4 BESTE SEO BEDRIJF

Team Nijhuis is een sterk gevestigd SEO bedrijf in Nederland. Ze hebben volgens eigen claims meer dan 50 specialisten in dienst, die klaarstaan om voor kleine werkgevers SEO strategieën te implementeren. Het is opmerkelijk voor een SEO bedrijf zo groot als Team Nijhuis, om eigenlijk alleenmaar voor kleine werkgevers te werken, dit kan de vraag wekken of ze goed genoeg zijn voor grotere opdrachten. Wel heeft team Nijhuis een erg hoge klanttevredenheid van maar liefst een 9.1.

Naar: Team Nijhuis.

RankingMasters

#5 BESTE SEO BEDRIJF

RankingMasters claimt zelf het grootste SEO bedrijf van Nederland te zijn en garanderen resultaat. Ze combineren lange-termijn met korte-termijn strategieën om beter resultaat te behalen en is met die strategie een SEO bedrijf gericht op grote en kleine ondernemingen. Wat opvallend is aan RankingMasters is dat het een dochterbedrijf is van Juulr, een bedrijf wat zelf SEO tools maakt; RankingMasters heeft daar dus toegang toe, wat een groot voordeel is.

Naar: RankingMasters

OnlineMarketingAgency.nl

#6 BESTE SEO BEDRIJF

Onlinemarketingagency.nl is eigenlijk helemaal geen SEO agency, maar een all-in digital agency. Toch krijgt dit bedrijf een eervolle 6e plaats in de lijst van de beste SEO bedrijven van Nederland. Met als reden dat ze zelf ook van niets zijn gekomen en met juiste SEO strategiën hun eigen site naar de top kregen voor SEO-gerelateerde zoekopdrachten.

Zo kan je bijvoorbeeld zien in de footer van hun website, dat ze ontzettend veel pagina’s hebben aangemaakt die betrekking hebben met lokale zoekopdrachten, zoals: ‘SEO Arnhem’, ‘Webdesign Ede’, dit is waarschijnlijk de manier waardoor ze zo groot zijn geworden. Ook staat deze onderneming voor sterke marketing-resultaten en hebben ze brands zoals Max Verstappen laten groeien.

Naar: onlinemarketingagency.nl

Ompro

#7 BESTE SEO BEDRIJF

Ompro is een SEO bedrijf die al meer dan 12 jaar actief is. Dat is bijna sinds het begin van SEO op Google (Google werd groot in +-2002. Vandaar dat Ompro zelf ook erg goed ranked; voor het zoekwoord ‘seo uitbesteden’, staat Ompro helemaal bovenaan. Ook heeft Ompro, naar eigen zeggen al meer dan 140 succesvolle samenwerkingen gehad.

Een goeie ranking van een seo bedrijf zelf, is voor ons een erg goede indicatie van de kwaliteit van hun dienst, en dat zeker gecombineerd met een erg oude site, geeft ons veel vertrouwen in de dienst van Ompro.

Toch is hun site soms een beetje rommelig: elementen staan inelkaar die niet inelkaar zouden moeten staan, wat weer wat wantrouwen opwekt. Zie de afbeelding hier beneden.

Maar geen site is perfect en daarom krijgt Ompro van ons toch een eervolle 7e plaats van het beste SEO bedrijf van Nederland.

Naar: ompro. – Er staat tekst overelkaar heen.
Naar: Ompro.

ReneGreve

#8 BESTE SEO BEDRIJF

ReneGreve is een 20 jaar oud SEO eenmanszaak. Techupdates is van mening dat ReneGreve goed werk verricht en dat blijkt uit de vele klanten die hij in al die jaren heeft geholpen. De klanten lopen uiteen van overheidsinstanties tot MKB’s en ZZP’ers; vanalles wat.

Wat ons wel opvalt is het design en de content van ReneGreve.nl zelf, er lijkt een link-farm op de site aanwezig te zijn: een veelgebruikt blackhat SEO strategie die wordt gebruikt om op kortetermijn veel SEO-rendement te behalen.

Ook zijn de prijzen waarschijnlijk erg hoog, een SEO-scan kost al gauw 175.00€, terwijl concurrenten zoals techupdates.nl dat soort diensten volledig gratis verlenen.

Naar: Renegreve